Тактики и стратегии - V1.1!, Новата версия е вече тук |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Тактики и стратегии - V1.1!, Новата версия е вече тук |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
![]() ![]() Накратко за играта: Действието се развива в произволно генерирана звездна система.Трябва да завладеете противниковите планети, като изпращате войски, а всяка планета има различна производителност(колко космически кораби произвежда на ход). Коментирайте, ако поискате нещо, почти 100% е сигурно, че ще бъде включено. Линк за теглене:(натиснете "помощ" бутона, за да разберете как да играете) ![]() Промени:
Известни бъгове(не знам как да ги оправя):
-------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Потребител ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 88 Регистриран: 29.05.08 Град: Montana Потребител № 1014 ![]() |
1: Играта ти има "бива графика", но много тъмна.
2: Гамеплай си е същия, като други известни игри, само дето тука е на ходове. 3: Играта от начало е 60 fps, след няколко хода стават все по-малко. Процесор ми е Sempron 2400+, клоквам го от 1 - 1.95 GHz (зависи от игрити и програмите които ползвам за да не думкам ток). Играх я на 1.95(най-силното), може би стана 20-тина или по-малко fps. 4: Защо ми лъгваше на там доста и с кой мозък я прави такава лагава или просто не ти пука за хората с стари PC? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
1: Играта ти има "бива графика", но много тъмна. 2: Гамеплай си е същия, като други известни игри, само дето тука е на ходове. 3: Играта от начало е 60 fps, след няколко хода стават все по-малко. Процесор ми е Sempron 2400+, клоквам го от 1 - 1.95 GHz (зависи от игрити и програмите които ползвам за да не думкам ток). Играх я на 1.95(най-силното), може би стана 20-тина или по-малко fps. 4: Защо ми лъгваше на там доста и с кой мозък я прави такава лагава или просто не ти пука за хората с стари PC? 1.Това съм го взел впредвид.В следващата версия вече няма да е чак толкова мрачно. 2.Koи са тези игри?Аз знам само за Risk2(трябва да си призная, че оттам взех идеята). 3.Това също го подобрявам.Сега скоростта е малко по-голяма, но по-важното е, че скоростта, с която се мести екрана, не зависи от fps-то. 4.Така и така съм почнал да изреждам какво ще има в новата версия, ето още едно нещо - подобрен ИИ.Отново няма да е кой знае колко труден, но този път поне ще оказва съпротива.Узнаете ли му тактиката обаче, свършено е с него. -------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11:11:55, 04.07.25 |