Както се очакваше, gm8 |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Както се очакваше, gm8 |
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
![]() Сори.Явно няма да има gm8. Видях го и имаше само две новости: 1.Подобрен спрайт едитор. 2.Подобрен едитор за код.(и няколко нови dnd) Нищо, което да ме впечатли.Освен това, новостите в gm8 са по-малко и от тези в gm7(не съм гледал за нови функции).По-лошо от това може да е само gm9. -------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Новодошъл ![]() Група: Потребител Коментари: 23 Регистриран: 25.03.09 Потребител № 1432 ![]() |
Както се очакваше, gm8 Опции
яверт Вчера, 22:02:34 Коментар #1 Днес е 19.06, а то излезе още на 3ти. И ти чак сега се усети ![]() Ontopic: Ми мене лично не ме кефи как са променили code editor-a. Хубаво, че нещо ти показва там какво грешиш, ама то показва само правописни грешки, не ти казва дали например използваш uninitialized variables. И си беше по-добре със предположенията, така ми е малко неудобно. Също ми даваше някаква тъпа грешка, като се опитвах да дада на нов ред (след като бях написал едни дълги 'романи'). Ми не ми харесва това нещо, инъче освен sprite editor-a - наистина, нищо ново. Ще видим... -------------------- I am a
![]() Amps - Tank Warfare demo project |■■■■■■■■■■| 75% Amps - Century finished project |■■■■■■■■■■| 55% |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 03:59:59, 06.07.25 |