музикални раси |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
музикални раси |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Потребител ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 86 Регистриран: 15.02.09 Град: пазарджик Потребител № 1413 ![]() |
каква е музиката която предпочитате и смятате ли че тя ни дели на един вид музикални раси? това е многостранно разглеждан въпрос и аз го поствам тук за да се изясним
![]() моето мнение е че музиката ни дели на два основни рода метали и чалгапауъри двата вида се мразят но има и случаи на приятели от другата 'раса' които ще те разберат по-добре от някой свой примерно(казвам го защото при мен е така) -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Иво Георгиев ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 887 Регистриран: 08.04.07 Потребител № 523 ![]() |
Ясно стана, че феновете на рамщайн (CFC232) май не разбират от музика. За теб рока само метъл ли е?
Твърдо пънк!!! Най-вече hardcore punk, post-hardcore и metallic hardcore. Групи: The Killing Tree, Rise Against, Minor Threat, Arma Angelus, Damnation A.D., Fall Out Boy (минават за post-hardcore, някои песни), Earth Crisis. Мога да добавя и skate punk ![]() И малко класически пънк.. Anti-Flag. ПП странен вкус имате тука ![]() Много ми е смешно като видя хаусър да слуша Slipknot (чалгата на метъла относно имиджа, не че имам нещо против музиката им, напротив), или обратното - "метъл" да слуша хаус ![]() Иначе едиз е прав, не бива да правим дискриминация с това, също толкова гадно е, колкото расизъм. Въпреки че от музикалния вкус може да се направи оценка на това дали ще се разбираш един човек. Ако не добавите пънк ще гласувам за чалга. По-добре от house или черно.... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 05:06:40, 05.07.25 |