GMC Bulgaria

Здравейте ( Вход | Регистрация )

музикални раси
музикални раси
каква музика слиушате
метал [ 12 ] ** [54.55%]
рап [ 1 ] ** [4.55%]
R&B [ 1 ] ** [4.55%]
черно(еминем и т.н.) [ 1 ] ** [4.55%]
чалга [ 1 ] ** [4.55%]
поп [ 1 ] ** [4.55%]
денс [ 1 ] ** [4.55%]
друго [ 4 ] ** [18.18%]
Общо гласове: 22
Гостите не могат да гласуват 
CFC232
коментар 22:45:42, 31-March-2009, Tuesday
Коментар #1

Потребител
**

Група: Потребител
Коментари: 86
Регистриран: 15.02.09
Град: пазарджик
Потребител № 1413

каква е музиката която предпочитате и смятате ли че тя ни дели на един вид музикални раси? това е многостранно разглеждан въпрос и аз го поствам тук за да се изясним smile.gif
моето мнение е че музиката ни дели на два основни рода метали и чалгапауъри двата вида се мразят но има и случаи на приятели от другата 'раса' които ще те разберат по-добре от някой свой примерно(казвам го защото при мен е така)

--------------------
I am a according to the gml n00b test!
ЗАВРЪЩАМ СЕ
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
CFC232
коментар 20:59:00, 01-April-2009, Wednesday
Коментар #2

Потребител
**

Група: Потребител
Коментари: 86
Регистриран: 15.02.09
Град: пазарджик
Потребител № 1413

ок coolediz играй си biggrin.gif но аз въпреки всичко не мисля че чакгата е музика то постоянно се краде и съм забелязал че повечето автордки песни не са много известни а всички 'хитове' са крадени сръбски или гръцки мога да дам един пример за това че европа нито другите страни не са чували за такъв стил музика като чалгата аз питах едни хора от мойто село (селото ми се казва церово а хората бяха англичанин и германец) и ги питам аз какво мислите за чалгата а те ме гледат и ме питат какво е това чалга аз им казвам един стил музика (и тогава беше пред едно заведение и пускаха чалга) е тая песен кадето я слушате е такава и германеца ми казва че това не е българска песен а е сръбска а в европа (той я е обикалял щото пенсията му е 12000 евро smile.gif ) не е чувала за такъв стил музика и никаде го няма и англичанина го потвърди.Та това имах да кажа в общ смисъл smile.gif
P.A.S._BG много ме кефи твоя подпис защото съм луд фен на рамщайн и мисля скоро да правя лбителски форум в който ще се говори за нови песни и кой какво харесва мисля и да включа един раздел за ГМ но още не е решено за форума така че има време ;)

--------------------
I am a according to the gml n00b test!
ЗАВРЪЩАМ СЕ
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 05:43:11, 05.07.25