Block Mine Classic V.1.01, Третата ми игра |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Block Mine Classic V.1.01, Третата ми игра |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 241 Регистриран: 27.04.08 Град: София Потребител № 959 ![]() |
Това е третата ми игра.Предполагам сте виждали много такиви игри.Обикновена аркадна игричка с 33 нива.Има версия за добър компютър и за лош компютър.Хубаво е да теглите тази която е за вашият компютър.Само да попитам защо в уоуо чакам 5 часа и още на са ги сканирали
![]() Ще съм благодарен ако пишете за бъгове,коментар,мнение,съвет или критики ![]() За повече Информация За сваляне Играта ![]() ![]() -------------------- Ученик:Единно Средно Технологично Училеще по Електронни Системи към Техническия Университет гр.София
За първа година в 10 клас ![]() ![]() ![]() -Block Mine - 100% completed Линк към играта -Block Heap - 50 % completed Линк към играта -Block Maze - 90 % completed Линк към играта -Falling Asteroids - 50 % completed Тука вече няма линк.-Проекта е непубликуван- -Block Circle TD - 20 % completed-stopped for now- -nMemories - 15 % completed[/size][/color]-working on it- |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 241 Регистриран: 27.04.08 Град: София Потребител № 959 ![]() |
Ами много си прав така е ,а менюто стана впоследствие бавно,тъй като моя компютър е бракма и бях забързал играта и я пратих на един френд да тества и ми каза че е много бърза и както се досещаш всичко се прецаква като се забави а и така немога свесно да я вида на моя компютар.За стартиращите надписи някой ми каза така да ги направа и аз го послушах нз що и мен ме дразнат
![]() Мерси за съвета да не се отказвам ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Ученик:Единно Средно Технологично Училеще по Електронни Системи към Техническия Университет гр.София
За първа година в 10 клас ![]() ![]() ![]() -Block Mine - 100% completed Линк към играта -Block Heap - 50 % completed Линк към играта -Block Maze - 90 % completed Линк към играта -Falling Asteroids - 50 % completed Тука вече няма линк.-Проекта е непубликуван- -Block Circle TD - 20 % completed-stopped for now- -nMemories - 15 % completed[/size][/color]-working on it- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14:26:44, 03.07.25 |