Purple, платформена игра с фризби и ново демо |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Purple, платформена игра с фризби и ново демо |
Гост_Bowser_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
![]() Интродукция: Purple е проект за платформена игра, с който се занимавах през последните 6 месеца (като имаше доста паузи де...) Ти си едно лиляво човече и можеш да чупиш различни блокчета (които често пускат бонуси) и да биеш различни врагове със своето фризби (което евентуално се връща обратно към човечето като бумеранг или йойо). Демото е 4 нива, това е 1/6 от цялата игра, която сигурно ще излезе след година-две ![]() < Download Demo 2 > < YoYo Games Mirror > За новини и шотове посещавайте този сайт И да, това второ демо върви вече и на Windows Глиста ![]() Контроли: Left/Right - Движение Up/Down - Гледане нагоре/надолю Z - Скачане X - Зареждане на фризбито (или кото там оръжие) A - Смяна на оръжието (като имаш друго оръжие можеш винаги да switch-неш към първоначалното фризби) M - Включи/Изключи звука ESC - Изход от играта, може да се ползва и като пауза. Това са default-ските клавиши, които могат да се променят от менюто... Ако искате да играете с gamepad, свалете си програмата JoyToKey. Credits: Графика - Bowser Програмиране - Bowser Идея - Bowser Левъл дизайн - Bowser История - Bowser (интрото няма да ви хареса със сигурност, но не го пцувайте ![]() Звуци - от NES игри... Музика - http://www.modarchive.org Бета тестери - Snooby, DeadMeat Система за смяна на контролите - PeterSvP Благодаря на Martin Rijks за JBFmod - много хубаво DLL което използвах за да пусна MOD музика в играта. Бъгове: Background-а на картата е бъгав на някои компютри. Понякога може да паднеш през пода... но е рядкост. На Виста движенията май са бъгави... на някои компютри. Враговете понякога засядат един във друг... или в блокове. В пълната версия: Над 24 нива (в 6 свята) Много секрети и неща за отключване Онлайн hi-scores Мултиплейър тип Mario War (но не е сигурно) ![]() Изключете всички програми които могат да забавят играта преди да стартирате. Цъкане на F2 показва на колко FPS върви играта, ако е над 60 е прилично бързо... Кажете ко мислите бляблябляблябля... http://gmc.yoyogames.com/index.php?act=ST&f=11&t=304632 |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Иво Георгиев ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 887 Регистриран: 08.04.07 Потребител № 523 ![]() |
Кво ви става тия дни бе?Бая се активизирахме а?
Графиката е яка.Свалям. Едит:много яко!Зарибяващо!Много,ама много ме кефи кво става с зелените плужаци като им скочиш отгоре.Много як ефект.Музиката също е яка.Браво. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 661 Регистриран: 08.07.05 Град: Бургас Потребител № 44 ![]() |
Само графиката ли гледате? Геймплея е як също! Евала на Бовсерчо за творението, продължавай и искам второто демо другата седмица!
![]() 9/10 браво за графиката, Браво и на Владката за музиката, браво и на теб за безбъгавия кодинг ![]() ама аддни малко време че много е малко.... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Administrator ![]() Група: Администратор Коментари: 31 Регистриран: 16.11.04 Град: HellCity Потребител № 10 ![]() |
Играта е много добра, с нетърпение очаквам пълна версия с поне 30 нива
![]() -------------------- |
|
|
Гост_Bowser_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Благодаря ви
![]() Целта ми е нивата да са 24, обаче да са дългички... Това демо ниво ще го разширя доста в следващото демо и ще стане много по-интересно... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Иво Георгиев ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 887 Регистриран: 08.04.07 Потребител № 523 ![]() |
Малко не можах да схвана идеята в началото но сега и давам 8.8/10 бая зарибява,готина графика и музика,готин ефект като се убиеш.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Новодошъл ![]() Група: Потребител Коментари: 36 Регистриран: 12.02.06 Град: Blagoevgrad Потребител № 101 ![]() |
Браво...
![]() ![]() Графика-перфектна, геймплей-същата работа. Музика ![]() Сериозно човече свършил си страхотна работа. Аз не открих никакви бъгове, само дето ми върви бавничко ама тва е щото съм със слаба машина. Успех нататък с играта, фул версията ще е трепач! ![]() -------------------- Trance 4 Life
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Новодошъл ![]() Група: Потребител Коментари: 31 Регистриран: 21.08.06 Потребител № 145 ![]() |
Перфектно!Всичко е много добре.10/10
-------------------- Работя по:Mistery in Paris
|
|
|
Гост_Bowser_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
10x!
Между другото ъпдейтнах малко демото с оправени бъгове... и сега се сетих да сменя линка и тука ![]() Скоро ще пусна сайт показващ прогреса на пълното демо! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти ме пита в официалната комуна защо не ми харесва геим плея-ето ти отгорвора:
безгрешен е но аз не го харесвам (може би завиждам). |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 661 Регистриран: 08.07.05 Град: Бургас Потребител № 44 ![]() |
Цитат безгрешен е но аз не го харесвам (може би завиждам). Не го харесваш, защото вероятно не си падаш по 2D и по конзолните игри Offtopic Oткакто влезе в нашия форум говориш само за Raceday 3D! Вземи постни някъде твои стари проекти, стари 2D игри да видим. А ако не си правил 2D игри явно няма да си фен и на моите игри ![]() P.S. сори за офтопика -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Между другото харесвам старите игри на Bowser,харесвам и твоя марио (и на Bowser мариото).Други проекти почти нямам,Raceday-я ми е 1-вия проект а другите ми проекти са супер небрежни но много ето ги
1.The executor: отваря .gam фаилове с игри (но не с един скрипт а с по няколко за драв,креате,степ). Но е недовършен. 2.Super pong: игра с нов вид 2-измерен пинг понг (надявам се новата версия да е достатачно различна от оригиналния понг).Все още няма меню,екстри. 3.Убии Justin Timbarlake: изключително проста игричка правена за 5 минути.Готова,но е тъпа (макар и с доста смешна графика) за това няма да е постна. 4.Raceday seret progect: вече не толкова секретен,като пол позишън.Недовършена. 5.Ремикс на оригиналния пакман на Марк.(няма да постна щото е бъгава и 40 % авторска) И поне още 10 които са на 2 % и не ги броя. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 107 Регистриран: 31.12.04 Град: София/Варна Потребител № 22 ![]() |
Пробвах я, но на тоя компот няма звук (в смисъл не мога да преценя качеството му, иначе ще си има). Графиката е разкошна, много е приятна
![]() ![]() -------------------- Mars' Colonization 1 - в цялостна преработка... Кога ще стане и аз не знам :)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе звука си е нормален няма какво да му преценяваш качеството.Обаче музиката е яка.
|
|
|
Гост_Bowser_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
10x, само че музиката май ще я сменям щото композитора ми е зает и не може да пише повече музика за играта... :(
Трябва пак да търся mod-чета. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 216 Регистриран: 13.06.07 Град: българия Потребител № 627 ![]() |
Трябва да се краде музика ако можех да си композирам сам но незнам с коя програма ще търся в google а моя композитор не ще нещо да ми композира казах му молих го казва че не може има работа
![]() -------------------- Подписа бе съкратен от модератор.
I am a ![]() The Stone Of Death DEMO: 15% ◄▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬► 100% |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво 10Х бе?!Нали владито ти прави музиката?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
@Иво георгиев, поста с проектите ти си има тема специално за него
Напомням, че тази тема е за играта PURPLE на Bowser. @MartinMarks: Музика можеш и сам да си направиш, пълно е с програми. @Bowser... аз мнение за играта дадах отдавна, и мнението продължава да е същото готино. Знай че съм много гладен обаче и искам да изям следващото демо, тъй че работи все така сръчно ![]() -------------------- |
|
|
Гост_Bowser_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
10x за коментарите, за какво друго ;)
И именно Владито няма време да прави повече музика. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Има толкова композитори в официалната комуна.
|
|
|
Гост_Luboprince_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
When will he ever fail
![]() Браво бе отлична графика... Геймплея е як особенно дискчето дето фърчи! ![]() |
|
|
Гост_Bowser_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
В повечето игри е така (Nintendo игри говоря)
Но ще сложа някои неща да не действат по този начин ![]() 1-up-и, оръжия и т.н. А и времето е ограничение, ако прекараш цялото си време да събираш бонуси няма да имаш време да минеш нивото ![]() |
|
|
Гост_Bowser_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Е ако дам дата, няма да я спазя
![]() Всеки ден работя по проекта, най-късно до Коледа ще има демо... Ъпдейтвам сайта с инфо всяка седмица, там ще пише докъде е стигнала разработката ;) |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 216 Регистриран: 13.06.07 Град: българия Потребител № 627 ![]() |
Да питам играта ще бъде ли Мултиплеърна?
-------------------- Подписа бе съкратен от модератор.
|
|
Гост_Bowser_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Може в финалната игра (не във второто демо) да има малък мултиплейър fight
![]() Както биеш минибоса в онова видео дето е на сайта ми... |
|
|
Гост_coolediz_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
за future,можеш да направиш и други поредици с тоя purple...нещо като purple kart(може би)
![]() |
|
|
Гост_Bowser_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Ам... хаха
![]() Иначе това за мултиплейъра не е сигурно, може да направя и отделна игра... нещо като fighting но в стила на битката на Purple видеото ;) |
|
|
Гост_coolediz_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Ам... хаха ![]() Иначе това за мултиплейъра не е сигурно, може да направя и отделна игра... нещо като fighting но в стила на битката на Purple видеото ;) стила наистина ми хареса...но в мулти-то ще е яко ако room-a e по-голям с различни платформи и power-ups,а пък защо не може и двама играчи да играят заедно,за да минат ниво като alliance bros ![]() ПП,само ти давам идеи...нямам нищо да направя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ШШ много е яко дяволчето от видеото
![]() Браво, кога ще го пуснеш да го пробвам... Само недей махай старата музика...много е приятна ![]() |
|
|
Гост_Bowser_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Ам махнах я преди доста време
![]() Ако я бях оставил нямаше да пасва с новата която не е от същия композитор... но споко, и новата е яка ;) Ще пусна демото може би на Коледа както казах някъде нагоре. За alliance - мисля че за да добавя такова нещо трябва да съм го предвидил още в началото, като съм почнал играта. Авее има време до мултиплейъра, ако правя такова чудо то ще е накрая, тоест след година и 3 месеца като я завърша ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Потребител ![]() Група: Модератор Коментари: 85 Регистриран: 20.11.06 Град: Благоевград Потребител № 206 ![]() |
Тая игра е супер!!!
Музиката особено е много добра. Ама не трябва да я махаш. |
|
|
Гост_Bowser_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Излезе... вижте първия пост.
|
|
|
Гост_coolediz_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
бахти...най-накря...много закъсня...каза че ще бъде в януари
![]() edit:мноого е якаааа...всичко е 10/10 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() BEST ENTRY award - зад.1/2008 ![]() Група: VIP Коментари: 597 Регистриран: 19.04.07 Град: Kюстендил Потребител № 539 ![]() |
От кога я чакам но за съжаление сега нямам време да поиграя. Като се прибера ще пиша.
-------------------- "Последно: 18:05:07, 21.09.12" След две години мълчание пак проговори...
ИГРИ И ПРИМЕРИ НА САЙТА МИ!. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 158 Регистриран: 10.05.05 Град: Стара Загора Потребител № 37 ![]() |
9.9/10 !!! ПЕРФЕКТНА !!! Чука рулз
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пробвах я, играта е супер яка!
Най-после българска игра която да оценя с максималната оценка, 10/10, като гейм дизайн, оригинална графика, идеи и т.н. Играта върви под VISTA без проблеми, поне при мен. И дори ми беше по-бърза от колкото под ХР... което беше странно. Евала, чакаме пълната версия, да ти е честита Баба Марта. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
1.10x за виста съпорта, защото аз съм с Виста и Мандрива
2.Супер яко интро ;) 3.ХУбави звуци 4.ХУбава музика 5.ефектно меню 6.Готина графика 7.Интрото на самата игра е готино. 8.хмм...избирането на нива е добра идея 9.За пореден път казвам, идеална графика. 10.Енемитата и ефектите радват ![]() 10/10 - идеална |
|
|
Гост_Bowser_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Благодаря за коментарите
![]() BTW може ли някой да бъмпне топика в официалната комуна ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Потребител ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 51 Регистриран: 13.01.08 Потребител № 831 ![]() |
Жестоко , Жестоко , Жестоко , а споменах ли да кажа Жестоко!И пок ви повтарям Жестоко! Опа май се улях
![]() Браво Bowser ![]() ![]() -------------------- Скайп: vgerov93
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 107 Регистриран: 31.12.04 Град: София/Варна Потребител № 22 ![]() |
Аз и преди ти казах, че графиката ти е страхотна. Тогава не бях чувал музиката по технически причини (при мен). Ти ли си я правил
![]() ![]() Ама то лесно нема. Ама графиката наистина е адски добра ![]() Определено имаш голям талант, пълна е с много сполучливи идеи. Ако продължаваш в същия дух, мога да си представя какви игри ще правиш след години ![]() П.п. Не ми харесва, че не мога веднага да изляза от играта. По принцип подобни игри е хубаво да имат паник бутон или поне да може да се затворят веднага. В случая трябваше да изгледам една анимация за гейм овър, после да попълвам досадното скорес (винаги го прескачам във всички игри) и т.н. Ако го играя на неподходящо място (например в работата), ще ме хванат неподготвен винаги ![]() -------------------- Mars' Colonization 1 - в цялостна преработка... Кога ще стане и аз не знам :)
|
|
|
Гост_Bowser_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Благодаря
![]() Иначе музиката е от нета, май няма човек който да го бива едновременно в графика и в музика ![]() За трудността - мисля всяко ниво да си има чекпойнт по средата... все пак това са първите нива и трябва да са лесни за всички. И за panic бутона - имаш право, ще сложа Q да излиза моментално когато и да го цъкнеш по време на игра ;) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дано го направиш по-скоро, че в службата вече имаме компоти и понякога като ми остане време ще ми дойде добре, ама не ми се ще да ме хванат
![]() -------------------- Mars' Colonization 1 - в цялостна преработка... Кога ще стане и аз не знам :)
|
|
|
Гост_Bowser_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Мисля че можеш като отвориш Start -> Run и напишеш
tskill purple ![]() BTW - Оправих МНОГО СЕРИОЗЕН бъг в 4-то ниво, ако искате да я превъртите redownload-нете... качих фиксната версия ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ЦЕНЗУРИРАНО ОТ ПЕШО!
Нямаш право да говориш за нелегални програми ТУК, В ФОРУМИТЕ НА GAME MAKER BULGARIA!!! Внимавай защото предупреждението ти е на 100%! |
|
|
Гост_coolediz_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
![]() бъг |
|
|
Гост_Bowser_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
E тва уж е официална версия, дебъг версията я дадох само на бетатестерите (които не са си свършили работата щото има мн бъгове).
Иначе бъга го знам coolediz ![]() |
|
|
Гост_coolediz_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
и да те попитам за враговете...как си направил така ,че след като си близо до тях те идват,активират?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
if distance_to_point(player.x, player.y)<20 active=true;
if active=true .... ... else ... .... Нещо такова...ама това е за радиус.Ако искаш за реална близост (защото в реалноста на гледаме колко си високо освен ако не си много високо) правиш така if (distance_to_point(player.x, y)<20 && abs(player.y-y)<10) active=true Това ще е ако енемито се движи само на страни.10 ще ти е разликата при която пак ще може да те хване. А за самото местене не използвай move toward point.ПРекалено просто е. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() BEST ENTRY award - зад.1/2008 ![]() Група: VIP Коментари: 597 Регистриран: 19.04.07 Град: Kюстендил Потребител № 539 ![]() |
![]() ![]() 1.При главатара ако се удариш в тия първуте червените които изчезват те телепортира извъn руума и съoтветно умираш.(това стана един път повече не съм пробвал) 2. виж ![]() И при такава карта не може да се влезе при боса Благодаря ![]() ...мисля всяко ниво да си има чекпойнт по средата... все пак това са първите нива и трябва да са лесни за всички. ... Човече аз сейф не намерих нито по средата на нивото нито след края на нивото ното дори и при излизане на играта. Там имаше някакви телевизори ама бог знае защо са ако това е сейфа поне напиши как се сейфи. .... BTW - Оправих МНОГО СЕРИОЗЕН бъг в 4-то ниво, ако искате да я превъртите redownload-нете... качих фиксната версия ![]() Аз минах всичко но така и не намерих последния ключ толкова много играх за да я превътя че станах про. Може проблема с намирането на ключа и с ненамирането на сейфа да е от това че играя на по старата версия. Ще поиграя и на най-новата дано я превъртя. Оценка 8/10 май само аз давам слабичка оценка. Тя най-вече се базира на това че няма сейф и яко ме нервираше да почвам нивата от начало..... ПП Поздравения за файла config.SUX и за папката help в коята са бонусите (какъв хелп е тава тогава ![]() -------------------- "Последно: 18:05:07, 21.09.12" След две години мълчание пак проговори...
|
|
Гост_Bowser_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
1. Може ли да го обясниш по-подробно?
2. Това кога точно става ![]() Сейф ще има в началото на всеки свят... но на всяко ниво ще има чекпойнт (тоест като умреш те пуска оттам...) И бъга в 4-то ниво беше именно с "ключа"... ![]() Има и много други бъгове които ми репортнаха, като оправя всички може да reupload-на пак. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
1. Ох бих дал картинка но е чак в четрърто ниво не ми се играе повече обещавам покажа каде е но не днес доста играх и за сега ми е писнало. Това с телепортирането се случи и във второ ниво. Мисля че става ако героя по някакъв начин застане въху блок и "някаква сила" го избутва на долу.
2. това стана като ми свърши времето (за картинката от горния коменар). Бъговете продължават и в новата версия: 3. ![]() оставям главатара на 1 кръв и той ме убива после влизам пак в замъка и какво да видя пътят е затворен. За този бъг съм сигурен че е от persistent. 4. ![]() Това от coolediz но в друго ниво (може и да го знаеш) става не само като стреляш там кадето съм показал а на всяко от сивите квадратчета. Браво! Болестта при боса е много яка. ПП Сетих се още нещо. В първо ниво този със закачалката се разхождаше над земята (летеше) съжелявам че намам снимка просто го убих преди да се сетя за printscrean. Хоп още нещо ако натоснеш enter докато изписва King Bowser games играта се рестартира. -------------------- "Последно: 18:05:07, 21.09.12" След две години мълчание пак проговори...
|
|
Гост_Bowser_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
10x за репортите, ще ги оправя
![]() В новата версия оправих само бъга с отвертката в 4-то... 1. Падане през пода... ясно, това го знам 2. Пак не ми се изясни напълно, но ще го погледна, мисля че ще намеря защо се получава ;) 3. Да, това го знам ![]() 4. Тоя е производен на бъга, който coolediz каза, знам го ![]() Има много бъгове, които не са много важни, пък и са редки, мисля да не си губя времето да ги оправям засега... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама пак няма паник бутон
![]() ![]() -------------------- Mars' Colonization 1 - в цялостна преработка... Кога ще стане и аз не знам :)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама пак няма паник бутон ![]() ![]() Пауза Esc. А за паник бутон има други прогтрами които с hot key могат да минимизират прозорци и дори да ги скрияват от старт лентата. Но за заглавие не се сещам имах една но отдавна. -------------------- "Последно: 18:05:07, 21.09.12" След две години мълчание пак проговори...
|
|
Гост_Bowser_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Както мисля че казах, тази версия оправя само един фатален бъг...
Другите в следващата ;) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Новата ти версия която сега си качил е вече страхотна! Не намерих нови бъгове!
-------------------- |
|
|
Гост_Bowser_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Да, забравих да спомена... безбъгавата версия е качена ;)
И паник бутона е Q - не съм го сложил в хелпа щот съм тъп ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Незнам дали е от играта но при свалянето ми искара вирус във msfont.dll. Може да е съвпадение че ми го поаказа точно когато свалях играта но нз.
С нод32 съм. Edit Шефе оставил си F5 и F6 сега ще е много по-лесно. -------------------- "Последно: 18:05:07, 21.09.12" След две години мълчание пак проговори...
|
|
Гост_Bowser_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Да, забравих
![]() Нищо, който иска да си чийтва... в пълната няма да забравя ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Шефе, шефе.... мн забравяш, шефе ;)
F5 + F6... Е, споко, при Х сейваните игри няма даа са сейвани, така че: БЪГ: Load-ването често води до грешки от сорта на Trying to use not existin` surface ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е това е труден за намиране бъг, шефе, трябва дебъгър, шефе.
![]() Ама аз на миналото демо така го чийтвах и не ви казах нарочно, той TALANTO тука развали цялата конспирация. ![]() А mshtml.dll и без това си е вирус, не виждаш ли колко бъгаво показва html-то.Например в IE ![]() И ако е от играта, то няма да е от кода, написан от Bowser, а най-вероятно ще е хванало вирус от неговия компютър.Но най-вероятно е съвпадение. |
|
|
Гост_Bowser_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Няма вирус.
Цитат БЪГ: Load-ването често води до грешки от сорта на Trying to use not existin` surface ![]() В кой обект е грешката? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма вирус говори за това:
Незнам дали е от играта но при свалянето ми искара вирус във msfont.dll. Може да е съвпадение че ми го поаказа точно когато свалях играта но нз.
С нод32 съм. -------------------- "Последно: 18:05:07, 21.09.12" След две години мълчание пак проговори...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Потребител ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 51 Регистриран: 13.01.08 Потребител № 831 ![]() |
Няма вирус говори за това: Едва ли е вирус!Аз сам със същата сканирах го и нямя вируси! -------------------- Скайп: vgerov93
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На мен q-то нещо не ми работи :(
-------------------- Mars' Colonization 1 - в цялостна преработка... Кога ще стане и аз не знам :)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Bowser тази игра започна да ми харесва все повече и все повече.Аз ти врътнах новото демо за мен е много лесно браво продължавай напред ''fast''
-------------------- Подписа бе съкратен от модератор.
|
|
Гост_Bowser_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Ами имаше един период в който нищо не правех по нея, но скоро ще почна, обещавам ;)
Сори на сички които я очакват (за забавянето) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 782 Регистриран: 31.12.07 Град: Шумен Потребител № 824 ![]() |
Дано сме живи когато я завършиш! (Между другото, наистина си е трудна работа, човек да прави всичко сам. Намери си някой да ти помага поне в level design-а.)
-------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
![]() website: rbglifestyle.hit.bg |
|
|
Гост_Bowser_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Най-забавно е всичко сам
![]() Споко, ще я завърша... все пак това е само тест за способностите ми. Ако не завърша нищо кво бъдеще имам изобщо в тая област XD Но композитор и помощник-програмист ще ми трябват със сигурност в бъдеще ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 782 Регистриран: 31.12.07 Град: Шумен Потребител № 824 ![]() |
Наистина ще ти трябва помощта на програмист, като се има предвид коварните бъгове, (продънване в земята, заклещване в стените на играча както и на фризбито. Сложи поне копче за самоубиване, щом не можеш да ги оправиш.), които развалят тотално имиджа на играта (прекалено са сериозни за да бъдат пренебрегвани).
-------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
|
|
Гост_Bowser_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Аз ще ги оправя, не са толкова сложни предполагам... просто като пуснах демото не знаех дори че съществуват, а тествах много пъти
![]() Пък и трябва да открия какво ги поражда, стават рядко... и без особена причина... И ще сложа копче за самоубиване, как не се сетих по-рано... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Стават РЯДКО?!? Шегуваш ли се? Да взема да ти стана един tester, че май твоите хора не се справят особенно добре с работата си
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
|
|
Гост_Bowser_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Докато правих играта нито един път не заседнах в стена и не паднах през пода... няма значение, ще го оправя това като почна пак да работя по играта ^^
Преди да пусна пълната ще ти дам да тестваш ;) След около 10 години според моите изчисления ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
O, ne!!! Sled 10 godini 6te buda na 33!!! Rucete mi 6te treperqt, o4ite mi nqma da vizdat i 6te 4ukam s bastuna po klaviaturata za da q igraq!
![]() Naistina e mnogo hubawa. ![]() ![]() (Izvinqvam se 4e pi6a na shlyokavica, no v momenta sum na drugo mqsto.) -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 241 Регистриран: 27.04.08 Град: София Потребител № 959 ![]() |
Еххе...да бяха 10 години ама на се...за две седмици играта ти пожъна такъв успех че няма на къде...но ти не та не...няма да я пусна при ония от бг гмц-то
![]() Е какво да се прави...поне знаеш че играта е хубава...пуснах ти и темичка в супер западналия ми блог колкото да отчитам активност а и тази игра си заслужава ![]() Линк към темата -------------------- Ученик:Единно Средно Технологично Училеще по Електронни Системи към Техническия Университет гр.София
За първа година в 10 клас ![]() ![]() ![]() -Block Mine - 100% completed Линк към играта -Block Heap - 50 % completed Линк към играта -Block Maze - 90 % completed Линк към играта -Falling Asteroids - 50 % completed Тука вече няма линк.-Проекта е непубликуван- -Block Circle TD - 20 % completed-stopped for now- -nMemories - 15 % completed[/size][/color]-working on it- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Жалко че забрави да я пусне точно при нас. А е администратор тук.... :|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Жалко че забрави да я пусне точно при нас. А е администратор тук.... :| Съмнява ме да е забравил... Не харесвам автора, а от там намразих и играта му... -______________________- -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
Еххе...да бяха 10 години ама на се...за две седмици играта ти пожъна такъв успех че няма на къде...но ти не та не...няма да я пусна при ония от бг гмц-то ![]() Значи отказва да я пусне тук?Защо?И защо е напуснал форума? А сега на темата: Играта е супер.Много хора я определят като най-добрата платформка на йойо и съм съгласен с тях.Отдавна не съм виждал такава добра платформка.Жалко, че не успях да я превъртя. -------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Новодошъл ![]() Група: Коментари: 46 Регистриран: 31.08.09 Потребител № 1494 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
Хора, някой да я е превъртал?Затруднявам се с последното ниво на шестия свят и не знам как да го премина.
-------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Потребител ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 58 Регистриран: 30.06.09 Потребител № 1474 ![]() |
Играта е хубава много добре направена но за такава малко игра не са нормални според мен такива големи изисквания.Играта ми насича супер много.Трябва да исчакам поне 2 мин. докато ми тръгне.Със сигорност проблема ми е в пс-то но с 512 рам 256 видео карта не би трябвало такава малко игра да ми насича.Иначе играта е добре испипана и е много добре направена
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 237 Регистриран: 12.03.07 Град: София Потребител № 469 ![]() |
Hадявам се не възразяваш че качих Purple в zamundaNET http://zamunda.net/details.php?id=356809
-------------------- Inxsys=(top down view shooter)-(Online)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16:43:00, 03.07.25 |