Лабиринтът на обречените, поредната ми игра |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Лабиринтът на обречените, поредната ми игра |
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
![]() Свали: ![]() Това е една малка клаустрофобична игра с много тесни стаички.Можете ли да намерите изхода?Иргае се с мишката и wasd. Музиката е от doom.Виста съвместима. -------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 782 Регистриран: 31.12.07 Град: Шумен Потребител № 824 ![]() |
Объркал си ехе-то като си я конвъртвал за Виста. Това е оригиналното, а не конвъртнатото.
Изиграх я цялата. Прекалено е лесна. Едва ли ще затрудни някого. Що ми се струва, че играх нещо подобно на последък? ![]() -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
![]() website: rbglifestyle.hit.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 208 Регистриран: 08.08.08 Град: Varna Потребител № 1163 ![]() |
Ооо сори човек, ама ако я играя още 5 минути ще повърна
![]() ![]() -------------------- Just Николчу... :)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
Хела, това "_orig" го слага конвертора.Просто забравих да му сменя името.
Николчо, няма да я играеш цели пет минути, тя се превърта по-бързо.А относно текстурите, е да, малко са разтеглени, но какво пък?Чак да прилошава от тях? -------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Новодошъл ![]() Група: Потребител Коментари: 38 Регистриран: 05.05.09 Потребител № 1447 ![]() |
Квоооо подяволите!?
Зарежи 3d по-добре -------------------- Чакам the best MMO което някога ще съществува http://www.youtube.com/watch?v=VHpjE4FQlO8
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 782 Регистриран: 31.12.07 Град: Шумен Потребител № 824 ![]() |
Хела, това "_orig" го слага конвертора.Просто забравих да му сменя името. Николчо, няма да я играеш цели пет минути, тя се превърта по-бързо.А относно текстурите, е да, малко са разтеглени, но какво пък?Чак да прилошава от тях? Абе като ти казвам, че не е за Виста значи не е. Конвертора преименува оригиналното ехе на _orig, а конвертнатото се казва както би трябвало да се казва играта. Май никой освен мен не е схванал смисъла на играта понеже никой не е стигал до края както виждам. -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе като ти казвам, че не е за Виста значи не е. Конвертора преименува оригиналното ехе на _orig, а конвертнатото се казва както би трябвало да се казва играта. Така ли било?А аз се чудех защо тактики и стратегии не върви под виста.Винаги съм си мислел, че за виста е това с _orig. Цитат Май никой освен мен не е схванал смисъла на играта понеже никой не е стигал до края както виждам. Изглежда имам способността да правя игрите толкова лоши, че всеки ги затваря за по-малко от минута. -------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Изглежда имам способността да правя игрите толкова лоши, че всеки ги затваря за по-малко от минута. Явно. Трябваше да сложиш поне текстурите да са с по-голяма резолюция... ама пък тогава смисълът се губи и става лесно за ориентиране. Честно казано и аз едвам я изтърпях ама ми беше любопитно до колко ще закуча а то взех че я минах. -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Новодошъл ![]() Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 03.04.08 Потребител № 915 ![]() |
Без обиди моля просто не се стърпях . хАХаАххахХАха Чудите се вече в този форум какво да измислите
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не се знае какво иска ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 197 Регистриран: 04.02.09 Потребител № 1406 ![]() |
Яверт,доста добре си се справил като се има напредвид че е 3Д,това ме кефи.Ама да ти кажа в този лабиринт трябваше да има поне някяви предмети,да кажем може би трябваше да има разни умрели хора,скелети трупове разлагащи се по стените и тн.Нали е лабиринт на Обречените.Трябваше да има поне някакви ефекти,защото иначе за напред в играта картината и геимплея стават много сиви и еднакви(скучни).Да има поне предмети които ти създават впечатление че не вървиш по един и същ път.Иначе добре си се справил.Хареса ми горе-доло
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Яверт,доста добре си се справил като се има напредвид че е 3Д,това ме кефи.Ама да ти кажа в този лабиринт трябваше да има поне някяви предмети,да кажем може би трябваше да има разни умрели хора,скелети трупове разлагащи се по стените и тн.Нали е лабиринт на Обречените.Трябваше да има поне някакви ефекти,защото иначе за напред в играта картината и геимплея стават много сиви и еднакви(скучни).Да има поне предмети които ти създават впечатление че не вървиш по един и същ път.Иначе добре си се справил.Хареса ми горе-доло ![]() Ох, мале. Още един дето не е разбрал нищо от играта. Човек, играта изобщо не е интересна, а е направена набързо колкото да не е без хич. Краят е голямата работа. -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хела, биваше ли да го казваш?Изненадата се разваля.
![]() А относно предметите и т.н.:Може някой ден да направя свястна версия на тази игра, идеята за заплетен лабиринт винаги ме е привличала.Първата ми 3д игра беше толкова сложен лабиринт, че можеше да бъде минат само ако е наизустен. Тази игра всъщност е част от друга, по-голяма.Радвам се, че я постнах, защото иначе щях да използвам същите текстури. -------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
....Радвам се, че я постнах, защото иначе щях да използвам същите текстури. Малееее. ![]() Защо бе, много дискретно се отнесох към описанието без да издавам нищо. Просто казвам, че ако не стигнат края, значи нищо не са видели от играта. BTW: идеята за истински такъв 3Д лабиринт е зиключително лоша. 1. Ще омръзне свръх бързо. 2. Досадно е. 3. Ще е свръх трудно/невъзможно за ориентация (освен ако не си надраскаш карата на лист хартия ама така става досадно за играене) -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
|
|
Гост_blution_mor_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Нещастник проклет
![]() Изкара ми ангелите... Не се надявай повече някога да играя някоя от твоите игри... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ето още един, който я игра повече от минута и половина.... май станаха трима, ако не броим мен
![]() Трябваше да прочетеш коментарите.Следващият път го прави. Цитат Не се надявай повече някога да играя някоя от твоите игри... Спокойно, има достатъчно будали, които да ги играят.[/joke] -------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
Гост_blution_mor_* |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Пази боже...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не се знае какво иска ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 197 Регистриран: 04.02.09 Потребител № 1406 ![]() |
Какво ми пука на мен,дали ме мислят за будала или за някакав идиот затова че играя игри направени на ГМ или пък да ми се подиграват за това че си цъкам на тая игра.Някои хора правят уникални неща на ГМ които достигат професионалната работа по игрите Метал Слуг и още много други яки игри.Ще си цъкам каквото си искам,които както иска да мисли за мен.НЕ МИ ПУКА ;) !!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Новодошъл ![]() Група: Коментари: 46 Регистриран: 31.08.09 Потребител № 1494 ![]() |
мини на 2d...3d не е за теб.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е че аз 3д не мога да правя
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е че аз 3д не мога да правя ![]() ![]() ![]() ![]() Той го каза на мене, не на тебе.Но не знам защо хората взимат нещо направено за пет минути(най-много) толкова присърце и почват да ме убеждават, че не ме бива в 3дто. -------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22:09:45, 03.07.25 |