Телепорт, Игра тип Araknoid  | 

Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]()  | 

Телепорт, Игра тип Araknoid  | 

16:53:28, 13-January-2012, Friday

Коментар

| 
	|
| 

Мълчаливко Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 25.10.11 Потребител № 1700  | 

Здравейте ! От скоро почнах да се занимавам с GM и до тука се справях сам, но сега ми трябва малко помощ. Идеята ми е следната: искам топчето ми да минава през единия (син) телепорт и да се появява при другия (червен), и обратното. Не съм много запознат с кодовете и успях да измисля само, когато топчето докосне синия телепорт, с помоща на Jump to position го пращам при червения. Но за целта сменям топчето с Change instance, защото първоначалното топче се удря в тухлите. После не знам как да върна началното топче. Благодаря предварително.   

| 

| 

| 
	|

21:31:17, 13-January-2012, Friday

Коментар

| 
	|

![]() Засмян тъпоъгълник :D Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116  | 

трябва ти само един обект за топчето 

Код //обект топче, аларма 7 

var edno;edno=1; //обект топче, сблъсък със синия телепорт if alarm[7]<1 {x=име-на-червения-телепорт.x;y=име-на-червения-телепорт.y;alarm[7]=2*room_speed;} //обект топче, сблъсък със червения телепорт if alarm[7]<1 {x=име-на-синия-телепорт.x;y=име-на-синия-телепорт.y;alarm[7]=2*room_speed;} -------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ  | 

| 

| 
	|

21:45:05, 13-January-2012, Friday

Коментар

| 
	|
| 

Мълчаливко Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 25.10.11 Потребител № 1700  | 

Благодаря !!!  

| 

| 

| 
	|
![]() ![]()  | 

| Олекотена версия | Час: 03:22:39, 04.11.25 |