Super Mario Bros. Infinity, Нова версия на Супер Марио, с безкрайно на брай нива |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Super Mario Bros. Infinity, Нова версия на Супер Марио, с безкрайно на брай нива |
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 661 Регистриран: 08.07.05 Град: Бургас Потребител № 44 ![]() |
Super Mario Bros. INFINITY е remake на класическата игра за NES/SNES от Нинтендо: Супер Марио
![]() Целта на Безкрайния Марио и да минете колкото се може повече нива, да направите колкото се може повече точки и да не пропускате твърде много неща. Няма максимален брой нива, играете толкова, колкото можете да издържите, защото нивата се създават сами на случаен принцип всеки път като започнете играта. Също както класическата версия, играта е разделена на светове. Във всеки свят има по 4 нива. И на всяко четвърто ниво от света, вие се биете с Големия Зелен Дракон (Крал Баузър). А той става все по-силен и по-силен за всяка следваща битка. Геймплея е подобен на оригиналната игра, но не е копие. Марио има здраве и може да използва оръжия, които дори биха му помогнали да разрушава нивото. Ако нивото, което се генерира е прекалено трудно или невъзможно (за нещастие, може и това да се случи), то вие можете да ползвате "жокер" Смяна на нивото с ново. Но този жокер струва 4 живота. А ако сте достатъчно добри, и паднете в ТОП 3 от СВОТОВНАТА класация, ще видите Принцеса Peach. SMB Infinity 1.0 BETA features: * Графика и звук от SNES версията, * Безкрайно на брой случайни нива, * Ако натиснете СКОК когато падате върху враг, направо ще полетите във въздуха * Оръжия, които ще ви помогнат да минавате нивата (НЯМА цвете!) * Здраве. В тази игра няма внезапна смърт! * Битките с Баузър са доста по-сериозни. * Баузър става все по силен с всеки замък * Световна Онлайн класация. * Автоматично обновяване Функционалности за следващи версии: * 4 различни скина - SNES, NES, SMW, SPM * 2 звукови пакета - SNES and NES * Повече гласови ефекти за Марио * Запазване на генерираните нива за бъдещ анализ и офлайн игра. * Съвместимост с моя нов (и стар) проект, Супер Марио ПЛЮС! * 3D графики, * Пренаписване на C++, порт за Линукс, Мас и Нинтендо Wii. * Но само ако хората харесат проекта ![]() Играта е създадена от мен (студент в Бургаски Свободен Университет) с програмата Game Maker, но за нещастие няма български интерфейс ![]() Ограничения: При липса на Интернет връзка, няма онлайн класация ![]() DOWNLOAD -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 102 Регистриран: 23.08.09 Град: Силистра. Потребител № 1490 ![]() |
Не виждам линк за теглене ?
-------------------- Влезте в новият ми сайт : http://term1nat0r.netne.net/ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 661 Регистриран: 08.07.05 Град: Бургас Потребител № 44 ![]() |
Добавих го
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не се знае какво иска ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 197 Регистриран: 04.02.09 Потребител № 1406 ![]() |
Можеше и без инсталатор но и така е добре
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() BEST ENTRY award - зад.1/2008 ![]() Група: VIP Коментари: 597 Регистриран: 19.04.07 Град: Kюстендил Потребител № 539 ![]() |
Играта е готина но няма да пиша хвалби те ще дойдат от другите потребители. Ето само нещата които не ми харесват:
1 Инсталатор! 2 Генерирането на ново ниво да стрива 4 живота. Аз да плащам за грешките на играта. По-добре score-то да се намалява или дасе делина на 2, или дори да се нулира. Не ми пука само да не са животи. Като говорим ето и едно невъзможно ниво: 3 Защо 1-2 е с тази "тема"? edit: terminator направи 3 000 000 точки само на парво ниво. ![]() -------------------- "Последно: 18:05:07, 21.09.12" След две години мълчание пак проговори...
ИГРИ И ПРИМЕРИ НА САЙТА МИ!. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 102 Регистриран: 23.08.09 Град: Силистра. Потребител № 1490 ![]() |
Играта е много добра и яка, но нямаше нужда от инсталатор .
![]() -------------------- Влезте в новият ми сайт : http://term1nat0r.netne.net/ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 241 Регистриран: 27.04.08 Град: София Потребител № 959 ![]() |
Играта е добра ... чудех се защо не я беше публикувал още, когато илезе, ама ето вече я има... нямам какво толкова да коментирам
Харесва ми ... забавна е и убивам по доста време с нея ![]() -------------------- Ученик:Единно Средно Технологично Училеще по Електронни Системи към Техническия Университет гр.София
За първа година в 10 клас ![]() ![]() ![]() -Block Mine - 100% completed Линк към играта -Block Heap - 50 % completed Линк към играта -Block Maze - 90 % completed Линк към играта -Falling Asteroids - 50 % completed Тука вече няма линк.-Проекта е непубликуван- -Block Circle TD - 20 % completed-stopped for now- -nMemories - 15 % completed[/size][/color]-working on it- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не се знае какво иска ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 197 Регистриран: 04.02.09 Потребител № 1406 ![]() |
А Пешо, трудно ли ще ти е да я направиш с Джойстик че смятам да я цъкам сериозно
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Така, първо, И на таланто И на банерчо, МОМЧЕТА, ЗАБРАВЯТЕ ЗА Windows 7! Тази операционна система има адски много нови функции свързани с защитата на файловата сисетма. Особено за системния дял. Когато аз правя игрите си, аз ги правя за всички версии на уиндоус.
Всяка версия на Windows си има своите проблеми , плюсове и минуси. Под 7, нормално, програмите не могат да пишат в системния дя ако нямат специални привилегии... 99,9% ако вашите игри ползват външни файлове, новия Уиндоус ще ги срие тотално! Именно за това, като правиш игра за новия windows 7 ти трябва да се погрижиш че играта ти правилно е иннтегрирана с позволен VirtualStore и правилни пермишъни над папката и. САМО ИНСТАЛАТОРИТЕ МОГАТ ДА БАРАТ ПЕРМАНЕНТНИТЕ ПРАВА НА ДИРЕКТОРИЯТА НА ИГРАТА ТИ. ВСЯКА ИГРА ТРЯБВА ДА Е РЕГИСТРИРАНА ПРАВИЛНО ПОДЗ УИНДОУС 7. ОСОБЕНО МНОГОФАЙЛОВИ ПРОЕКТИ КАТО ТОЗИ МАРИО. ИМЕННО ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА инсталера е неизбежен!! Така че мразя да ме плюят за това. Аз трябва да съм сигурен че играта ми е качествена, и че МАСОВИЯ човек може да си я пусне! Второ, БАНЕРЧО, като не ти са удобни контролите, човеко, не ме плюй, ами ИДИ И СИ ГИ СМЕНИ! ВИЕ ИЗОБЩО ГЛЕДАТЕ ЛИ КАКВИ ФУНКЦИИ ИМАТ ИГРИТЕ?? А четете ли хелповете?! Така,че, Банерчо, твой проблем е че не си ги настроил. Трето, ТАЛАНТО, твой проблем е че не искаш да си прлатиш 4 живота. Това ниво е възможно ако си с топ.. Или ако има лош преди това препятствие! ИМА JUMP BOOST! Просто го ПОЛЗВАЙ! Научи се как се правят тези трикове. С тях всяко ниво ще е възможно!! Триковете: Падайки на лош натисни СКОК - това ще те изстреля високо горе. Допълнителни точки ![]() ТОПА - вземеш ли го - е твой приятел! И недей ръшвай. А относно темата на нивата - тя също е случайна, както и самите нива. Нормално е 1-2 да е външно, 3-1 да е подземно и 2-3 да е нощно. =) Всичко това са случайни фактори. Освен това често има гъби живот така че можеш да си правиш животи както си искаш.. така де, обстаклите не са ти проблем, това не е 100% МАРИО! ![]() ПЕТО, БАНЕРЧО, СЛОЖИ СИ JOYTOKEY и си ремапни копчетата в OPTIONS ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не те плюя.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нервя се че като пусна нещо и всички почват да се хващат за тъпи неща, от сорта на: защо съм имал инсталер, контролите не ми са удобни, и т.н... за всичко си има причина. Сложи си windows 7 и сам ще видиш... Особено като после някой ти каже че играта ти няма музика, щото я е сложил в program files и няма съответния virtual store cache....
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() BEST ENTRY award - зад.1/2008 ![]() Група: VIP Коментари: 597 Регистриран: 19.04.07 Град: Kюстендил Потребител № 539 ![]() |
ХМ ние не те плюем само изказваме мнения. За пореден път се убеждавам че ти искаш само лаври да четеш.
Нз за лин 7 сега съм на XP, но защо вече е пълно с portable програми (които не е нужно да се инсталират и тръгват от флашка на всеки компутър). -------------------- "Последно: 18:05:07, 21.09.12" След две години мълчание пак проговори...
|
|
![]()
Коментар
|
|
По скоро другия проблем е защо под 7 именно те се фейлват като идиоти....
![]() И не съм казвал че искам да чета само лаври, като имаш критика, казваш си я бързо, точно и ясно. ![]() МНОГО програми са засегнати от Windows 7... Portable apps могат да се рънват под 7 само от removable devices..... И от не-системни дялове..например D:\Games\... И все пак нека мислеме и за масовия потребител. Моите игри не ги прравя само за тези сайтове тук дето са да програмисти, а ги и разпространявам... И докато ние, девовете на ХР мразиме инсталери, някой други хора мразят архиви и не знаят какво е WinRAR... а ние, девовете трябва да правиме лесни за ползване неща. Гейм дизайна не е проста наука... и не съм ви обвинявал, всеки си има право на мненше ![]() @Terminator, внимавай. Играта ми праща пълен лог на това което се прави. Единия от записите ти е невалиден - и ще бъде изтрит. За другия имам непълен лог. Но смея да кажа че и той не ми прилича на реален. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защо съм баннат ?
![]() -------------------- Влезте в новият ми сайт : http://term1nat0r.netne.net/ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Забравих да кажа защо се заблудих за темата на нивата. Първия път като играх си беше както нес мариото:
1-1-външно 1-2-под земята 1-3-такова с гъби (така ги наричам) 1-4-бос След това като направих снимката видях че играя на 1-2 и реших че е бъг. -------------------- "Последно: 18:05:07, 21.09.12" След две години мълчание пак проговори...
|
|
![]()
Коментар
|
|
@Terminator Защото си чийтвал точките. Прочете ли EULA-та.
![]() ![]() @TALANTO, ела на скайп -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ае обещавам повече да не чиитам моля махни ми бана
-------------------- Влезте в новият ми сайт : http://term1nat0r.netne.net/ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Окей, но си под наблюдение... настроих Loglevel 3 за твоя IP ADDRESS ;] И повече няма да ти махам банове поставени от системата ми за автоматичен БАН! И ВЕДНАГА МЕ НАМЕРИ В Skype!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пешо кво си напрайл бе човек. За какво говорите с Терминатор.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Терминатор получи автоматичен бан от Online Scoring класацията.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 05:31:08, 03.07.25 |