Block Maze, Игра направена за 2 часа |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Block Maze, Игра направена за 2 часа |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 241 Регистриран: 27.04.08 Град: София Потребител № 959 ![]() |
От дълго време ми се ще да направя някаква игрица,но все нямам време а и не ми се подхваща голям проект за сега,защото нямам уменията да го направя сполучлив...и до какво стигнах днес...една нУУбска игричка за която ми отне 2 часа и пак ми омръзна работата по нея и толкова ще си остане.Действително срам ме е от нея ... за нищо не струва затова и я и давам ... да се посмеете малко.Никакви бъгове не съм оправял и е пълна...просто разхождате се с едно квадратче до синьото правоъгълниче като внимавате да не се докосвате до стените защото умирате.Контролите са стрелките.Това е...
![]() Ето ви и линкче - Цъкни тук ![]() Това е приемам всякакви подигравки (псувни не щото са забранени тук ... по скайп може ![]() Ако някой от новаците в ГМ иска сорса го подарявам да се учи по него ... абсолютно елементарен е ![]() ПП:Пешо когато се срещахме ти казах че съм нУУб и мисля че с това го доказвам.Разбирасе мога много повече и мисля че съм го доказъл поне с Block Heap макар и смотана е много по добра от тази според мен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() =====================================================================
Block Maze v0.2 -Пакет с нови нива -Телепорт -Бариера -Стрелячка -Score -Lives -Нови звуци Download : http://www.yoyogames.com/games/show/93589 ===================================================================== -------------------- Ученик:Единно Средно Технологично Училеще по Електронни Системи към Техническия Университет гр.София
За първа година в 10 клас ![]() ![]() ![]() -Block Mine - 100% completed Линк към играта -Block Heap - 50 % completed Линк към играта -Block Maze - 90 % completed Линк към играта -Falling Asteroids - 50 % completed Тука вече няма линк.-Проекта е непубликуван- -Block Circle TD - 20 % completed-stopped for now- -nMemories - 15 % completed[/size][/color]-working on it- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 242 Регистриран: 25.11.08 Град: Монтана Потребител № 1377 ![]() |
Hah... dude quit with the blocks already
![]() Играта не е лоша, но наистина си е като за 2 часа... графиката я бива, game play-а не се променя, музиката е еднозначна... тъй де не е зле... история няма... 3.34/10... не се сърдиш, нали ![]() -------------------- Current project: Time Loss ~25%(95% programming, 8% level design, 7% story, 5% sound)
Трета демо версия тук:ЦъК Background work: Farmer John's Second Farm Empire... 60% Next demo version coming up on 75%(v. 0.75)... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен потребител ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 241 Регистриран: 27.04.08 Град: София Потребител № 959 ![]() |
Хах ... на графиката и давам по малко и от 1 ... надрасках блокчетата без абсолютно никакво старание и смених цвета от ГМ едитора
![]() ![]() ![]() -------------------- Ученик:Единно Средно Технологично Училеще по Електронни Системи към Техническия Университет гр.София
За първа година в 10 клас ![]() ![]() ![]() -Block Mine - 100% completed Линк към играта -Block Heap - 50 % completed Линк към играта -Block Maze - 90 % completed Линк към играта -Falling Asteroids - 50 % completed Тука вече няма линк.-Проекта е непубликуван- -Block Circle TD - 20 % completed-stopped for now- -nMemories - 15 % completed[/size][/color]-working on it- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не се знае какво иска ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 197 Регистриран: 04.02.09 Потребител № 1406 ![]() |
Екстра
![]() ![]() Е аз бих ти дал 5/10 щото наистина геим плея не се променя. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 782 Регистриран: 31.12.07 Град: Шумен Потребител № 824 ![]() |
Ок, добре изглежда като за игра с блокове, но както каза Namelesshero зарежи ги тези блокове вече. Постарай се и направи нещо по-добро. Това е добре за игра на 2 часа но не ти пречи да отделиш една седмица за правенето на игра и ще видиш колко по-добе ще стане.
С това ревю в началото направо ме отказа да я тегля. Изтеглих я само от любопитство. Като ще ни показваш игра, гледай на теб да ти хареса, че и ние да я харесаме. И аз мога да направя игра за 2 часа ама познай защо не го правя. Играта ми за състезанието я правих последните 3 дена и дори ме е срам от нея. Сега за играта: Затварям си очите за много работи и казвам най-важното направо: Блоковете, които те убиват се нуждаят от по-враждебен вид. Аз си мислех, че са стена, а онази безопасната стена изглежда на външен вид сякаш те убива. ![]() Играта ти е "pixel perfect" т. е. трябва да улучиш позицията с точност до един пиксел, което е тъпо. Освен това онези стрелки са си живо самоубийство. Ако вземеш една от тях си е направо абсурдно да уцелиш точната позиция в онези тунели на 3-то ниво (така и не го минах). Достатъчно невъзможно е да се уцели дори без тяхна помощ. Дано следващата ти игра е в пъти по-добра от това. Не си губи времето да правиш игри "набързо". Няма смисъл от това. -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
![]() website: rbglifestyle.hit.bg |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
@baner4ooo - мс за коментара...неочаквах толкова положителен коментар за това,като дори аз не бих си дал за това нещо.Оценката е доста висока.мс
@hella_from_hell - най много обичам когато ти коментираш игрите ми и с право. ![]() ![]() ![]() ................................................................................ ................................................................................ . ................................................................................ . .................................................................... Едит: Един приятел ме помоли да направя още няколко нива и удеве се позанимавах малко...обогатих малко gameplay-я добавих няколко нива и звуци. Зелените квадратченца са телепорт...лилавите се зареждате да стреляте по лилавите бариери...това е новото....ето ви и да сваляте .. ПП: вижте коя игра е в What's Hot на YoYo Games - Purple.ПП пак играта ми е незавършена както винаги ![]() ===================================================================== Block Maze v0.2 -Пакет с нови нива -Телепорт -Бариера -Стрелячка -Score -Lives -Нови звуци Download : http://www.yoyogames.com/games/show/93589 ===================================================================== -------------------- Ученик:Единно Средно Технологично Училеще по Електронни Системи към Техническия Университет гр.София
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 782 Регистриран: 31.12.07 Град: Шумен Потребител № 824 ![]() |
Променял ли си 3то ниво? Ако не си няма смисъл да тегля, защото така и така не мога да го мина.
-------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
|
|
![]()
Коментар
|
|
Променял ли си 3то ниво? Ако не си няма смисъл да тегля, защото така и така не мога да го мина. Нивото не е променено,но немога да разбера,защо ти е било трудно ![]() -------------------- Ученик:Единно Средно Технологично Училеще по Електронни Системи към Техническия Университет гр.София
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12:45:03, 03.07.25 |