GMC Bulgaria

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Reply to this topicStart new topic
Block Maze, Игра направена за 2 часа
gep_150
коментар 22:00:53, 11-August-2009, Tuesday
Коментар #1

Редовен потребител

Група: Потребител
Коментари: 241
Регистриран: 27.04.08
Град: София
Потребител № 959

От дълго време ми се ще да направя някаква игрица,но все нямам време а и не ми се подхваща голям проект за сега,защото нямам уменията да го направя сполучлив...и до какво стигнах днес...една нУУбска игричка за която ми отне 2 часа и пак ми омръзна работата по нея и толкова ще си остане.Действително срам ме е от нея ... за нищо не струва затова и я и давам ... да се посмеете малко.Никакви бъгове не съм оправял и е пълна...просто разхождате се с едно квадратче до синьото правоъгълниче като внимавате да не се докосвате до стените защото умирате.Контролите са стрелките.Това е...

Ето ви и линкче - Цъкни тук smile.gif
Това е приемам всякакви подигравки (псувни не щото са забранени тук ... по скайп може biggrin.gif)
Ако някой от новаците в ГМ иска сорса го подарявам да се учи по него ... абсолютно елементарен е biggrin.gif

ПП:Пешо когато се срещахме ти казах че съм нУУб и мисля че с това го доказвам.Разбирасе мога много повече и мисля че съм го доказъл поне с Block Heap макар и смотана е много по добра от тази според мен biggrin.gif.Ти каза че и хубавите игри не стават за един ден ами отнемат много време...така е ... все пак това е и плод на работата ми за 2 часа но за два часа могат да се направят много други работи biggrin.gif и мн по добри.Искаше да завършвам игрите...ето smile.gif ...айде стига спам ... казвайте отрицателните си мнения biggrin.gif tooth.gif

=====================================================================
Block Maze v0.2
-Пакет с нови нива
-Телепорт
-Бариера
-Стрелячка
-Score
-Lives
-Нови звуци

Download : http://www.yoyogames.com/games/show/93589

--------------------
Ученик:Единно Средно Технологично Училеще по Електронни Системи към Техническия Университет гр.София
За първа година в 10 клас

-Block Mine - 100% completed Линк към играта
-Block Heap - 50 % completed Линк към играта
-Block Maze - 90 % completed Линк към играта
-Falling Asteroids - 50 % completed Тука вече няма линк.-Проекта е непубликуван-
-Block Circle TD - 20 % completed
-stopped for now-
-nMemories - 15 % completed[/size][/color]-working on it-
Go to the top of the page

+Quote Post
Namelesshero
коментар 07:11:08, 12-August-2009, Wednesday
Коментар #2

Редовен потребител

Коментари: 242
Регистриран: 25.11.08
Град: Монтана
Потребител № 1377

Hah... dude quit with the blocks already biggrin.gif

Играта не е лоша, но наистина си е като за 2 часа... графиката я бива, game play-а не се променя, музиката е еднозначна... тъй де не е зле... история няма... 3.34/10... не се сърдиш, нали rolleyes.gif

--------------------
Current project: Time Loss ~25%(95% programming, 8% level design, 7% story, 5% sound)

Трета демо версия тук:ЦъК

Background work: Farmer John's Second Farm Empire... 60%
Next demo version coming up on 75%(v. 0.75)...

+Quote Post
gep_150
коментар 08:19:05, 12-August-2009, Wednesday
Коментар #3

Редовен потребител

Потребител № 959

Хах ... на графиката и давам по малко и от 1 ... надрасках блокчетата без абсолютно никакво старание и смених цвета от ГМ едитора biggrin.gif.За история микел ха да направя нещо и бях скалъпил малко в началото но я махнах.Общата оценка,която даваш е много висока biggrin.gif ... относно gameplay-я и на мен ми е скучен и се чудех как да го обогатя.Мислех да наслагам power ups & power downs и телепортчета разни други глупости ... гадини който те пуцат от страни и такива глупости но не ми се занимава и това е краят и на този проект biggrin.gif

--------------------
Ученик:Единно Средно Технологично Училеще по Електронни Системи към Техническия Университет гр.София

-Falling Asteroids - 50 % completed Тука вече няма линк.-Проекта е непубликуван-
-stopped for now-

+Quote Post
baner4ooo
коментар 08:55:37, 12-August-2009, Wednesday
Коментар #4

Не се знае какво иска

Коментари: 197
Регистриран: 04.02.09
Потребител № 1406

Екстра smile.gif играта е яка.Тоя път нее някои забутан ТЕТРИС.Дето цялата игра е само с кликания на едно място.Искефи ме графиката,добре си се справил,ако това е за 2 часа направо си е идеално за тва време.Е все пак не се обиждаи де не си НУУБ нещо средно си.И е нромално да казваш че си НУУБ не се надуваш кат някои,тва е добре.Тоя дето се праи на наи-арен не е нищо(говоря по принцип,има ги такива).Играта ти е яка,геим плея нее зле.А не ми стана ясно това което го събираш какво е,точки ли са?Иначе можеше и по-добре да стане но за повечко време.И това нее зле.Играта ти е хубава smile.gif
Е аз бих ти дал 5/10 щото наистина геим плея не се променя.

+Quote Post
Hella_from_Hell
коментар 09:14:02, 12-August-2009, Wednesday
Коментар #5

Редовен бъбривко
Икона на група

Група: Администратор
Коментари: 782
Регистриран: 31.12.07
Град: Шумен
Потребител № 824

Ок, добре изглежда като за игра с блокове, но както каза Namelesshero зарежи ги тези блокове вече. Постарай се и направи нещо по-добро. Това е добре за игра на 2 часа но не ти пречи да отделиш една седмица за правенето на игра и ще видиш колко по-добе ще стане.
С това ревю в началото направо ме отказа да я тегля. Изтеглих я само от любопитство.
Като ще ни показваш игра, гледай на теб да ти хареса, че и ние да я харесаме. И аз мога да направя игра за 2 часа ама познай защо не го правя.
Играта ми за състезанието я правих последните 3 дена и дори ме е срам от нея.

Сега за играта: Затварям си очите за много работи и казвам най-важното направо:
Блоковете, които те убиват се нуждаят от по-враждебен вид. Аз си мислех, че са стена, а онази безопасната стена изглежда на външен вид сякаш те убива. mega_shok.gif

Играта ти е "pixel perfect" т. е. трябва да улучиш позицията с точност до един пиксел, което е тъпо. Освен това онези стрелки са си живо самоубийство. Ако вземеш една от тях си е направо абсурдно да уцелиш точната позиция в онези тунели на 3-то ниво (така и не го минах). Достатъчно невъзможно е да се уцели дори без тяхна помощ.

Дано следващата ти игра е в пъти по-добра от това. Не си губи времето да правиш игри "набързо". Няма смисъл от това.

--------------------
Download my games (click an image for more information and downloading):

website: rbglifestyle.hit.bg

+Quote Post
gep_150
коментар 08:25:21, 19-August-2009, Wednesday
Коментар #6

Редовен потребител

Потребител № 959

@baner4ooo - мс за коментара...неочаквах толкова положителен коментар за това,като дори аз не бих си дал за това нещо.Оценката е доста висока.мс

@hella_from_hell - най много обичам когато ти коментираш игрите ми и с право. smile.gif Казваш всички косури което е хубаво за мен защото ако мога и ако ми се занимава ги оправям.Надявам се наистина следващата ми игра да е по добра от това ... не се знае но все пак biggrin.gif.И се надявам да е малко по продължетелна като отнемане на време.Ако имам желание днес може да направя натази още няколко нива да обогатя геймхплея и да оправя някой нещица.За сега обаче няма шансове biggrin.gif
................................................................................
................................................................................
.
.
....................................................................
Едит:
Един приятел ме помоли да направя още няколко нива и удеве се позанимавах малко...обогатих малко gameplay-я добавих няколко нива и звуци.
Зелените квадратченца са телепорт...лилавите се зареждате да стреляте по лилавите бариери...това е новото....ето ви и да сваляте ..
ПП: вижте коя игра е в What's Hot на YoYo Games - Purple.ПП пак играта ми е незавършена както винаги biggrin.gif

Block Maze v0.2
-Пакет с нови нива
-Телепорт
-Бариера
-Стрелячка
-Score
-Lives
-Нови звуци

Download : http://www.yoyogames.com/games/show/93589

--------------------

-stopped for now-

+Quote Post
Hella_from_Hell
коментар 08:51:56, 19-August-2009, Wednesday
Коментар #7

Редовен бъбривко
Икона на група

Потребител № 824

Променял ли си 3то ниво? Ако не си няма смисъл да тегля, защото така и така не мога да го мина.

--------------------

+Quote Post
gep_150
коментар 08:59:56, 19-August-2009, Wednesday
Коментар #8

Редовен потребител

Потребител № 959

Цитат(Hella_from_Hell @ 09:51:56, 19-August-2009, Wednesday) *
Променял ли си 3то ниво? Ако не си няма смисъл да тегля, защото така и така не мога да го мина.

Нивото не е променено,но немога да разбера,защо ти е било трудно

--------------------

-stopped for now-

+Quote Post
Hella_from_Hell
коментар 09:49:48, 19-August-2009, Wednesday
Коментар #9

Редовен бъбривко
Икона на група

Потребител № 824

tooth.gif rofl.gif clap.gif

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 12:45:03, 03.07.25