една игра, без име |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
една игра, без име |
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
![]() ![]() Екранчетата не показват много, трябва да я поиграете, за да я оцените. Целта на играта е да не допускате топчетата да падат долу и да ги отблъсквате встрани.Когато пропуснете сто топчета, играта свършва. Пускам и сорса, защото не ми коства много да я направя.Виста съвместима. За контролите натиснете F1.Това е горе-долу всичко.Играйте и се забавлявайте. ;) ![]() -------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 782 Регистриран: 31.12.07 Град: Шумен Потребител № 824 ![]() |
Играта е свръх неоптимизирана. Кадрите в секунда се движат между 90 и 20. Като гледам шотовете и при тебе е така. Сложи лимит на кадрите до 30 или до 60, а за да компенсираш добави по-голяма скорост на обектите.
Играта писва бързо. Някакви power up и ще я направят леко по-интересна. Няма смисъл от толкова много пропускания на топчетата. 10 са достатъчни. Трявба да я играя хилядолетия, че да изпусна цели 100. ![]() Arcanoid е 10 пъти по-интересен от твоята игра и има повече смисъл(премахваш тухли за да минеш нивото, а тук само отблъскваш топчета. Т. е. твоята игра е половин Arcanoid), като имаш в редвид, че онази игра я мразя. -------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
![]() website: rbglifestyle.hit.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Засмян тъпоъгълник :D ![]() Група: Администратор Коментари: 1790 Регистриран: 21.07.08 Град: Това е място, населено с много хора. FPS: 60 Потребител № 1116 ![]() |
Hella, за теб не знам, но при мен скоростта е стабилна - остава винаги на 90.Само в началото има леки колебания.
Не съм казвал, че ще те държи пред компютъра с часове.Знам, че на някои може да е скучна.В бъдеще може и да я поразвия и да добавя някой бонус, но засега съм зает с другия ми проект. Извън темата...Къв е тоя arcanoid?За пръв път чувам за него.
-------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен бъбривко ![]() Група: Администратор Коментари: 782 Регистриран: 31.12.07 Град: Шумен Потребител № 824 ![]() |
Не знам колко ти е стабилна скоростта ама на единият ти шот пише 56 fps а на другия 90 fps.
![]() Извън темата...Извинявам се. Грешно написах името на играта. Трябва да е Arkanoid. Ето: http://en.wikipedia.org/wiki/Arkanoid
-------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Новодошъл ![]() Група: Потребител Коментари: 38 Регистриран: 05.05.09 Потребител № 1447 ![]() |
Такаа...
Играта си ми върви с 90 (и фрапс ми го показва че е 90) никви проблеми нямам. Идеята е различна и ми харесва. Ако я развиеш малко , сложиш примерно няколко мода на игра(нещо с точки,1 ball mode xD) бонуси и ефекти ще се доопипа. @Хелла 1. Неможеш да ми докажеш че крайсис ти върви добре а тая проста игра ти е с 50-60фпс... дори не съм свалял крайсис поради слуховете че била само енджин и нищо повече. -------------------- Чакам the best MMO което някога ще съществува http://www.youtube.com/watch?v=VHpjE4FQlO8
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I'm The Evil Admin ![]() Група: Администратор Коментари: 541 Регистриран: 14.11.04 Потребител № 3 ![]() |
naruutofan32
Напротив, малко по-неоптимизирана или сложна игра на GM може да влачи повече от Crysis :] По темата: 1. Няма кой знае какво за правене в играта 2. Наистина е тежичка, но мисля, че това е защото не иползваш particles за следите на топчетата а други обекти, което е МНОГО по-бавно. -------------------- Si hoc non legere potes tu asinus es!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Новодошъл ![]() Група: Потребител Коментари: 38 Регистриран: 05.05.09 Потребител № 1447 ![]() |
Може , знам експериментирал съм xD
ма на мене ми върви перфектно. -------------------- Чакам the best MMO което някога ще съществува http://www.youtube.com/watch?v=VHpjE4FQlO8
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
2. Наистина е тежичка, но мисля, че това е защото не иползваш particles за следите на топчетата а други обекти, което е МНОГО по-бавно. От това твое изказване си пролича, че въобще не си и докоснал сорса.В играта има само два обекта. -------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ефектите товарят не по-малко ако се прекали с тях.
-------------------- Download my games (click an image for more information and downloading):
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I'm The Evil Admin ![]() Група: Администратор Коментари: 541 Регистриран: 14.11.04 Потребител № 3 ![]() |
Да, прав си - не съм. Имам известен проблем с gm6 файловете в момента и затова не съм го прегледал.
-------------------- Si hoc non legere potes tu asinus es!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако я поразнообразиш малко бих я поиграл и повечко, особенно в тези времена на гейминг апокалипс.
-------------------- Чакам the best MMO което някога ще съществува http://www.youtube.com/watch?v=VHpjE4FQlO8
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако я поразнообразиш малко бих я поиграл и повечко, особенно в тези времена на гейминг апокалипс. Щях да я подобря, ако имах повече време.Засега всичкото ми свободно време отива за другия ми проект.Постигам голям напредък там, особено след като завърших енджина. Но ще има втора версия с меню, с бонуси и всичко друго споменато тук, че даже и повече, та да заприлича повече на игра.То верно сега е само отблъскване на топчета и нищо повече. -------------------- Цитат Пешо: 4:53:46 Я недейти са карайти тука че да ни ва зашливйъ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eat feedback biach:
Може някви стени да сложиш отстрани и да се задържа повече топката. -------------------- Чакам the best MMO което някога ще съществува http://www.youtube.com/watch?v=VHpjE4FQlO8
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 06:20:21, 04.07.25 |